TechniShow 15-18 maart: standnr. 12.E100

Van dinsdag 15 t/m vrijdag 18 maart neemt Moor Filtertechniek deel aan de TechniShow, de grootste en belangrijkste vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen.

Hierbij nodigen wij u van harte uit om onze stand, nummer 12.E100, te bezoeken. U vindt ons in Hal 12.

Tijdens deze beurs praten wij u graag bij over de ontwikkelingen bij Moor Filtertechniek en de ontwikkelingen op het gebied van vloeistof- en/of luchtfiltratie t.b.v. verspaning machines. In onze stand heeft u de gelegenheid onze nieuwste innovatie op het gebied van waterbehandeling, de Nexus Small, te bezichtigen. Dit omgekeerde osmosesysteem is speciaal ontwikkeld met het oog op energiebesparing.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor Knoll koelsmeermiddel filterinstallaties, LNS Fox Nevelafzuiging, ons centraal bypass emulsie filtersysteem Moor 4C ( compact Central Cleaning Concept) en bandfiltratie inclusief filtervlies.

De TechniShow vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.
Het bezoek aan deze beurs is gratis. Klik hier om uw gratis entreekaarten aan te vragen.

Voor meer informatie over de TechniShow en de routebeschrijving naar de jaarbeurs, zie www.technishow.nl.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om ons te bezoeken tijdens de TechniShow, maar wilt u wel bijgepraat worden over de ontwikkelingen op het gebied van vloeistof- en/of luchtfiltratie, neemt u dan contact met ons op, telefoonnummer +31 174 387 360. Wij komen graag bij u langs.

Openingstijden:
Dinsdag 15 maart 10:00 - 17:30
Woensdag 16 maart 10:00 - 17:30
Donderdag 17 maart 10:00 - 21:00
Vrijdag 18 maart 10:00 - 17:30

Tot ziens op onze stand!

Moor Filtertechniek B.V. is vertegenwoordiger in de Benelux van de volgende fabrikanten:
Knoll, LNS, Belki, Smog-Hog, Turbo separator, Freddy, EFA Chemie