Moor Filtertechniek presenteert Poseidon tijdens klantbijeenkomsten 'Waterzuivering' Royal Brinkman

Moor Filtertechniek is aanwezig tijdens de klantbijeenkomsten van Royal Brinkman. Het centrale thema van de bijeenkomsten is ‘Waterzuivering’. U wordt bijgepraat over de verschillende goedgekeurde technieken van waterzuivering. Zo kunt u snel beslissen wat voor u de meest betrouwbare en voordelige oplossing is.

Poseidon natriumverwijderaar
Moor Filtertechniek zal de waterzuiveringsinstallatie Poseidon toelichten, deze installatie voldoet aan de wettelijke zuiveringsrendementseisen en is positief beoordeeld door de Beoordelingscommissie Zuiveringsinstallaties Glastuinbouw (BZG). De Poseidon verwijdert ten minste 95% van de gewasbeschermingsmiddelen uit het te lozen water. Door middel van nanofiltratie worden moleculen gescheiden, hierdoor blijven nutriënten zoveel mogelijk behouden en wordt natrium doorgelaten.

Drie klantbijeenkomsten, in verschillende regio’s
De drie klantbijeenkomsten ‘Waterzuivering’ worden georganiseerd op dinsdag 22 augustus in Oud Gastel, dinsdag 29 augustus in ‘s-Gravenzande of dinsdag 5 september in Gameren.

Ontvangst: vanaf 15:45 uur
Afsluiting: 19:30 uur

  • Dinsdag 22 augustus 2017: Oud Gastel (‘t Veerhuis Leisure & Business Centre: Veerkensweg 22, 4751 CS Oud Gastel)
  • Dinsdag 29 augustus 2017: Westland (Zalencentrum De Kiem: Koningin Julianaweg 91, 2691 GC ‘s-Gravenzande)
  • Dinsdag 5 september 2017: Gameren (Gambora zalen & partycentrum: Middelkampseweg 2, 5311 PC Gameren)

Aanmelden
Aanmelden voor de klantbijeenkomsten is mogelijk via deze website. Tevens vindt u hier meer informatie over het programma.