Deelname Moor Filtertechniek WaterEvent 4 juni

Komende donderdag 4 juni zal Moor Filtertechniek deelnemen aan het jaarlijks terugkerend WaterEvent. De bijeenkomst vindt plaats bij Wageningen UR Glastuinbouw in Bleiswijk (Violierenweg 1) en start om 11.30 uur. Dit evenement, georganiseerd door LTO Glaskracht Nederland en Wageningen UR Glastuinbouw, staat volledig in het teken van het thema water. Verschillende onderwerpen op het gebied van water komen middels presentaties, rondleidingen langs kasproeven en posterpresentaties, en workshops aan de orde. Geïnteresseerden worden op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten op het gebied van duurzaam watergebruik en emissies in de glastuinbouw.

Moor Filtertechniek is tijdens dit evenement aanwezig, onder andere met het omgekeerde osmose systeem, de Nexus. Het modulaire en gepatenteerde omgekeerde osmose systeem wordt veel, maar zeker niet uitsluitend, toegepast in de tuinbouw voor de productie van gietwater en water voor nevelsystemen. Het bron- of regenwater wordt door de Nexus ontdaan van alle schadelijke ballastelementen en eventuele ziektekiemen, waardoor zowel de continuïteit als de kwaliteit van de teelt gegarandeerd wordt.

De onderhoudsvriendelijke modulaire systemen zijn in elke ruimte te plaatsen en worden helemaal naar uw wensen samengesteld. De System Nexus is leverbaar met een capaciteit vanaf 50 m³ tot meer dan 1.000 m³ per dag. De gepatenteerde kunststof blokken met het geïntegreerde IPM™ piping systeem zorgt voor een concurrerende prijs, snelle levering, een onovertroffen precisie en een lange levensduur.