Deelname Moor aan METAVAK Gorinchem 31 okt, 1-2 nov 2017

Op 31 oktober, 1 & 2 november 2017 vindt alweer de 13e editie van METAVAK in Evenementenhal Gorinchem plaats. Dé vakbeurs voor de gehele metaalbranche. Fabrikanten, importeurs en groothandelaren op het gebied van metaalbewerkingsmachines, -gereedschappen, industriële automatisering en meet- en regeltechnieken maken onderdeel uit van het platform. Tijdens de beurs worden oplossingen getoond, waar de hedendaagse metaalproductie om vraagt.

De experts van Moor Filtertechniek zullen o.a. de producten van Knoll toelichten, waaronder een KF bandfilter. Met bijbehorend filterpapier ten behoeve van bandfilters. Ook kunt u in onze stand terecht voor Fox afzuig- en filtersystemen voor het elimineren van mist, stof, rook en geuren bij werktuigmachines met als belangrijkste uitgangspunten, optimale bescherming met krachtige en stille afzuigvermogens.

Ook staat het Moor4C filtersysteem centraal, dit systeem wordt toegepast voor het efficiënt en centraal filteren van emulsie bij een groep werktuigmachines.

Aanmelden
Aanmelden voor de Metavak Gorinchem is mogelijk via deze link.

U kunt inloggen met en zonder persoonlijke registratiecode. Geen code ontvangen? Contacteer ons en wij kunnen u voorzien van een unieke code.

Praktische informatie

  • Dinsdag 31 okt: 13.00 - 21.00 uur
  • Woensdag 1 nov: 13.00 - 21.00 uur
  • Donderdag 2 nov: 13.00 - 21.00 uur

Adres:
Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Meer informatie over de beurs vindt u op de website van de METAVAK.